Alberto Bona

Alberto Bona , born in Milan Italy in 1978 , is a writer , actor and director of Italian independent cinema .

Filmography

Actor

  • 2004  : Agata and the tempesta
  • 2006  : Dermo sluchaetsa
  • 2007  : Cat’s smack
  • 2008  : Circumstances
  • 2008  : The uomo garbato
  • 2008  : Pensieri di a meaty solitario
  • 2013 : The Assenza

Director

  • 2008  : The uomo garbato
  • 2008  : Pensieri di a meaty solitario
  • 2009  : The sonnambula
  • 2009  : Storia of a liutaio
  • 2010  : So in love
  • 2011  : Elgar Cello Concerto
  • 2011  : Meet me in Winter

Leave a Comment